| 01 Mayıs 2008, 18:34:04 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mc-B Ben gibi fazla söylenen MC bilki köteklerle paklanırmış,ıslak elle bağlama çalanın duy başına köpekler toplanırmış!!!::::..... Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapTeşekkür etmek isterseniz indirin!(1.7 mb) Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
| 01 Mayıs 2008, 18:50:49 |
|
|
harbiden güzel olmuş dimi beyler
|
|
|
|
|
|
Mesajınızda:
* Mail Adresinizi verirseniz, * Konuyla alakasız yorum yaparsanız / Konuyla alakasız bir soru sorarsanız, * Amaçsız, içinde paylaşım olmayan, saçma konular açarsanız, * Üstüste mesaj yazarsanız ( Flood yapmakda denir), * Küfür ederseniz, * Konuyla alakasız bir başlık atarsanız, * Mesajınızın tamamını büyük harfler veya puntolar kullanarak yazarsanız,
Mesajınız SİLİNİR ayrıca siz BANLANIRSINIZ.Verdiğim linklerde kırık veya hatalı olur ise eğer lütfen özel mesaj ile bildiriniz, yenisi yüklenecektir. Konuya link kırık yazdığınız zaman gözümden kaçanlar olabiliyor.
Sitede görev almak, moderator olmak istiyorsanız, msn adresimi ekleyin, görüşelim...
MSN:bjkyfurkan@hotmail.com Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
| 02 Mayıs 2008, 23:56:40 |
|
|
siyah alon mükemmel ya vallaha hasta oldum 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapPİRANHALI ASLANLAR TEAM Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap!!RoCk FuN cLuB!! BENİ SEWMEYEN CTRL+W YAPSINLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
| Reklamlar |
|
|
|
|
|